Installatiebedrijf Driezen is gespecialiseerd in installatie, reparatie en onderhoud van centrale verwarming en warmwaterinstallaties. Wij zijn al jaren officiële Intergas en Nefit/Bosch dealer.

De Hoog Rendements (HR) verwarmingsketels hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. De Hoog Rendements verwarmingsketels zijn zeer betrouwbaar en bovendien energiezuinig. De moderne verwarmingsketels zijn voorzien van de nieuwste technieken, zoals:

  • De verbrandingslucht wordt niet uit de woning onttrokken, maar door een apart luchtkanaal van buiten aangevoerd. Hierdoor blijft het binnenklimaat in uw woning optimaal.
  • De brander past zich aan aan de warmtevraag (modulerend). Hierdoor brandt de cv-ketel nooit te hoog en wordt energie bespaard.
  • Schone verbranding. Uit de verbrandingsgassen wordt bijna alle warmte onttrokken. Hierdoor wordt een Super Hoog Rendement verkregen. Bij oude cv-ketels verdwijnt deze dure warmte ongebruikt door de schoorsteen naar buiten. Deze moderne ketels beschikken over een betere verbrandingstechniek, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen tot het minimum beperkt blijft. Dit is goed voor het milieu, dus voor ons allemaal.

Wij raden u aan om uw cv-ketel, combi-ketel of warmwaterinstallatie jaarlijks te controleren en eventueel schoon te maken. Voor meer informatie zie ons Preventief periodiek onderhoudscontract.